بازدیدکنندگان وبلاگ شما از کجا می آیند؟ قسمتی از آنها دوستان تان هستند، که آدرس وبلاگ تان را به آنها داده اید. بخشی دیگر از پیوندهایی است که دیگر سایتها به مطالب تان داده اند. اما قسمت مهمی از ترافیک ورودی وبلاگ از موتورهای جستجو می آید.
وبلاگ نویسی یکی از سادهترین روشهای انتشار محتوا در وب است و نیاز چندانی به تخصص، امکانات و یا صرف هزینه ندارد. شما سراغ یک سرویس دهنده مطمئن میروید و پس از ثبتِ نام دلخواه تان در محیطی ساده شروع به نوشتن و انتشار مطالب می کنید.
اما پس از چندی با کسب تجربه بیشتر در خصوص این کار و دیدن وبلاگ ها و سایتهای مختلف، دیگر آن محیط ساده و یکنواخت اولیه وبلاگ خستهکننده به نظر میرسد و به دنبال راهی برای ایجاد تغییر و تمایز از دیگر وبلاگ ها می گردید. فکر میکنید امکانات موجود در وبلاگ جواب گوی نیازتان نیست و به چیزهای بیشتری نیاز دارید. به سراغ قیافه ها (theme) و افزونه های (plugin - widget) مختلف می گردید تا هم امکانات و هم ظاهر وبلاگ تان را بهبود بخشید.
وقتی وبلاگ می نویسید از نوشتن لذت می برید. قاعدتاً دوست ندارید که کسی نوشته شما را بردارد و بدون اجازه شما در وبلاگ خودش منتشر کند یا اینکه آن را در نشریه چاپی به نام فردی دیگر ببینید. همین موضوع در مورد استفاده از مطالب دیگر وبلاگ ها و وب سایت هم صدق می کند. به طور کل در دوران وبلاگ نویسی برایتان زیاد پیش میآید که مطالب جالبی در دیگر سایتها و وبلاگ ها ببینید که بخواهید آنها را با خوانندگان وبلاگ خودتان به اشتراک بگذارید.
به عنوان یک وبلاگنویس قطعا شکل ظاهری وبلاگ برایتان اهمیت زیادی دارد. اینکه چگونه یک قالب مناسب برای وبلاگ مان انتخاب کنیم و رعایت چه نکاتی در رابطه با قالب و اجزای آن اهمیت دارد نکاتی است که در این درس به آن می پردازیم.
همیشه حرف، کلمه و جمله است که گفتار و نوشتار را می سازند، اما نوشتار در هر رسانه ای که ارائه شود (اعم از روزنامه، کتاب، وبلاگ و …) بدون همراهی مدیا ناقص و خستهکننده است. گاهی اوقات حتی میتوان پیام نوشتار را بدون حضور مدیا، گنگ و ناقص دانست.
حفظ امنیت و حریم خصوصی در فضای اینترنت بسیار مهم و جدی است که همواره باید به آن توجه داشت. اهمیت این موضوع زمانی که شما صاحب یک وبلاگ هستید و افراد مختلفی از سراسر دنیا بازدید کنندهی شما هستند، چندین برابر هم میشود.
چگونه برای وبلاگ مطلب بنویسیم؟ آیا نوشتن در یک وبلاگ نیاز به تکنیک خاصی دارد؟ آیا نوشتن در اینترنت مانند نوشتن یک کتاب یا مقاله برای ارایه در کلاس است؟ بعضی از وبلاگنویس ها اهمیتی به این مسئله نمیدهند و هر طور دلشان بخواهد مینویسند. در این درس می آموزید از چه قواعدی پیروی کنید تا برای وبلاگ تان به گونهای مؤثر بنویسید.
قابل توجه کلیه کاربران گرامی : از این پس استفاده از دروس آموزشی منوط به ثبت نام و دریافت کد کاربری میباشد .
دوستان عزیزی که قصد مطالعه کلیه مطالب را دارند میتوانند بصورت رایگان ثبت نام کرده و از کلیه امکانات ویژه اعضاء استفاده نمایند .
جهت ثبت نام "اینجا" را کلیک کنید تا به صفحه ثبت نام عضو جدید منتقل شوید .
صفحه قبل 1 صفحه بعد